Κατηγορίες
Κατασκευαστές
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Sitemap Περισσότερα
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Ερωτήσεις
 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Θα βρείτε παρακάτω τις συνηθέστερες ερωτήσεις που τίθενται από τους πελάτες μας. Για να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω email στείλτε το αίτημά σας στο temet@temet,gr
 
 
Πως μπορώ να γίνω μέλος;
- Για να γίνετε μέλος στις υπηρεσίες μας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται αν κάνετε κλικ στο κουμπί Εγγραφή (hypelrlink). - Προσοχή!! Συμπληρώστε σωστά τα πεδία εγγραφής για να ολοκληρωθεί η αίτηση σας. Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους το ενεργό email λογαριασμό σας και τον Κωδικό Πρόσβασης που επιθυμείτε. Προσοχή: Το email που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι όλη η επικοινωνία μας, θα γίνεται μέσω του email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.
 
Πως μπορώ να επιλέξω προϊόντα με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά
Διαλέγοντας την κατηγορία και υποκατηγορία των προϊόντων της επιλογής σας στο βασικό μενού θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε χρήση των φίλτρων αναζήτησης και να επιλέξετε εύκολα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, η λίστα των προϊόντων διαμορφώνεται αυτόματα με βάση τις επιλογές σας. Μπορείτε στην ίδια σελίδα να αυξήσετε ή να μειώσετε τις επιλογές των χαρακτηριστικών ή να τα αλλάξετε τελείως κάνοντας ευκολότερη και ταχύτερη την αναζήτηση σας.
 
Πως μπορώ να καταχωρήσω μια παραγγελία;
Επιλέγοντας το προϊόν που θέλετε, μπορείτε να το προσθέσετε κατευθείαν στο καλάθι σας, επιλέγοντας το εικονίδιο του καλαθιού, και στην συνέχεια ακολουθήσετε τα απλά βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.
 
Πως μπορώ να ψάξω για ένα προϊόν;
Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων έχει γίνει σε δύο βασικά επίπεδα (κατηγορία και υποκατηγορία) με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκετε εύκολα αυτό που ψάχνετε. Η χρήση των φίλτρων αναζήτησης στις σελίδες των υποκατηγοριών επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτηση σας. Η γενική αναζήτηση πάνω από το καλάθι θα σας φέρει όλες τις επιλογές με βάση τις λέξεις κλειδιά που έχετε εισάγει.
 
Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε;
Αφού έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας θα σας έρθει email επιβεβαίωσης καταχώρησης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγγελία σας. Θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από την ενότητα “Ο Λογαριασμός μου”, “Κατάσταση παραγγελιών”.
 
 
   ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ
Οι όροι εγγυήσεως των προϊόντων περιλαμβάνονται στις συσκευασίες του. Το κόστος μεταφοράς, για την δωρεάν/ή μη επισκευή του προϊόντος, είναι πάντα του πελάτη.
 
 

 


 
Επικοινωνία
Ποιοι είμαστε
Sitemap
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Ασφάλεια Συναλλαγών
Ερωτήσεις