Κατηγορίες
Κατασκευαστές
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Sitemap Περισσότερα
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Τρόποι πληρωμής
 

 

Έχουμε 4 Τρόπους Πληρωμής

1.Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας (αγορά άνω των 500,00€ έως 3 δόσεις)
2.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
3.Πληρωμή Μετρητοίς
4. Αντικαταβολή

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της TEMET δέχεται όλες τις πιστωτικές/ χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.
Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τον κωδικό ασφαλείας (secure code).
 
  • Παραλαβή  της παραγγελίας σας στο κατάστημα της TEMET:Αν δεν θέλετε η παραγγελία να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε νακάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.temet.gr  να πληρώσετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ  και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της TEMET, Ελ. Βενιζέλου 173, Νέα Ερυθραία 14671. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 2 εργάσιμες ημέρες.
Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 210-6251500.
·       Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων σας με courier η από το κατάστημα μας, θα πρέπει να έχετε την ταυτότητα σας όπου θα αποδεικνύει ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής που έχετε χρησιμοποιήσει.
 
2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργάζεται η ΤΕΜΕΤ Α.Ε.:

ALPHA BANK: GR 31 0140 2890 2890 0232 0000 260

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR 10 0110 120 00000 120 470494 03
ΕUROBANK: GR 900 26 000 2 0000 650 200 643050

και στείλτε με fax στο 210-6251590 το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
 • Παραλαβή  της παραγγελίας σας στο κατάστημα της TEMET: Αν δεν θέλετε η παραγγελία να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε νακάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.temet.gr,  να πληρώσετε μέσω ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της TEMET.Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 2 εργάσιμες ημέρες. Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 210-6251500
3.Πληρωμή Μετρητοίς:
επιλέγω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν στο  www.temet.gr  
- αποστέλλω e-mail στο support@temet.gr «εκδήλωση ενδιαφέροντος» για αγορά από το κατάστημα στην ειδική τιμή του INTERNET μετρητοίς
-   αναμένω e-mail επιβεβαίωσης από το εμπορικό τμήμα της ΤΕΜΕΤ (θα αναφέρεται και η ημερομηνία παράδοσης)
-  πηγαίνω στο φυσικό κατάστημα της ΤΕΜΕΤ στην διεύθυνση:
 ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 173, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ για παραλαβή και πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημα.
4. Αντικαταβολή:
Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Τα έξοδα αποστολής όπως και η ευθύνη για την σωστή μεταφορά είναι του πελάτη. Μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις της Γενικής Ταχυδρομικής στο linkΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
 
 
 
Οι τιμές του φυσικού καταστήματός μας TEMETκαι του δικτυακού καταστήματος www.temet.gr  διαφέρουν.
Όπως γνωρίζετε οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου έχουν πολύ πιο απλές διαδικασίες εκτέλεσης των παραγγελιών σας, με αποτέλεσμα το κόστος να είναι μικρότερο και η διαφορά να μετακυλάει προς εσάς τον τελικό καταναλωτή.
Σε κάθε περίπτωση καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές.
 
Σημείωση:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 


 
Επικοινωνία
Ποιοι είμαστε
Sitemap
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Ασφάλεια Συναλλαγών
Ερωτήσεις